Црвената храна ја зголемува плодноста кај мажите

Науката вели дека консумирањето одредена храна може да има позитивно или негативно влијание врз плодноста кај мажите и нивното репродуктивно здравје. Едно истражување покажа дека мажите кои јаделе две лажици доматно пире дневно имале многу поголем број на сперматозоиди со подобра подвижност.

/

Селенот помага при проблеми со потенција кај мажите

Селенот е многу моќен антиоксиданс и е многу важен за здравјето на целиот организам, но малку се зборува за тоа. Ги штити клетките од оксидација, спречува предвремено стареење на кожата, мускулите и мозокот. Исто така, учествува во превенција од кардиоваскуларни заболувања и

Како да ја зголемите желбата за секс

Имате проблем во сексуалниот живот? Сексуалната енергија ви е на ниско ниво? Многу е лесно човек да препознае услови кога, со оглед на неговиот потенцијал, тој не само што не е во својата најдобра форма, туку и многу далеку од тоа. Создава