Утрински навики на бизнис мажи за почеток на работната недела

Времето за разбивање на монотонијата од секојдневнието заврши. Понеделник е, време да се префрлиме на добропознатата фреквенција на секојдневието. Ако по утрото денот се познава, тогаш многу е важно што ќе правиме во понеделник за крајниот исход од работната недела. Тоа го