Правила кои мора да ги почитувате на првиот состанок со девојка

Кај нас најчесто се зборува дека џентлмен е оној маж кој ја почитува жената. Да, тоа е вистина, но тоа е само еден дел од карактеристиките на еден џентлмен. Замислете дека сте со договрени со некја девојка на вечера. Она што е