/

Кои мисли најчесто ги имаат мажите за време на сексот?

Мажите размислуваат на сексуалниот чин многу подолго од жените, бидејќи сметаат дека на нив паѓа сета одговорност за исходот. За многу мажи сексот претставува стресна ситуациј, особено ако „прв пат“ се среќаваат на „сексуален терен“ со новата девојка. Освен што размислуваат на