Како да се остане во врска во која еден од партнерите нема либидо?

Кога еден од емотивните партнери ја губи сексуалната желба, не знае што му се случило, се преиспитува себеси. Се обидува да најде валидна причина за тоа, пред падот на либидото да го припише на возраста, односно возраста. Жеjка Курјачки, психолог, објаснува како