/

Сончањето во септември: Голем број на придобивки по здравјето

Септемвриското сонце не е толку јако како онаа во август. Од таа причина можноста да направи штета на кожата се намалува. За разлика од одмор во претходните месеци, во кои постоеше посебен режим на сончање со забрана за изложување на сонце од