Фитнес совет: Заштитете се од повреда при тренинг

Без разлика дали сте почетници или искусни во фитнесот, невниманието во тренингот може лесно да резултира со повреда, а тоа е последното нешто што ви треба. Изреката „целта ги оправдува средствата“ тука не важи, бидејќи ниту една моментална форма – колку и