Успешни мажи кои на своите 20 години биле лузери

Една од најголемите заблуди не само на мажите, туку и на сите, е дека на нивните 20 години сите сакаат да направат успех по кои луѓето ќе ги препознаваат. Ова е заблуда од причина што во тие години големи успеси се можни