Жените одговорија: Дали се попривлечни мажи со тетоважи?

Тетоважите стана доста популарен впечаток на кожата кај мажите и кај жените, а со тоа станаа и симбол на посебен тип на уметност. Иако историски за тетовирањето не се врзуваат баш пофални зборови, денеска се пробиваат табуата за употреба на телото како

Нов тренд во светот на тетоважите (ФОТО)

Популарноста на древните тетоважи во модерниот свет и понатаму е во раст. Модерните артисти кои тетовираат, ги поместуваат границите со иновативните бои, комплексноста и дизајнот на тетоважите. Blackout начинот на тетовирање е последен тренд во светот и станува се попопуларен. Се работи