Вечно прашање: Што е поважно величина или техника?

Мажите се често загрижени дали нивниот пенис е доволен за нивната партнерка? Дали ќе успеат да ја задоволат во сексуална смисла? Но жените не го сметаат тој страв и грижа за оправдани. Ги прашавме жените што сметаат дека е важно за сексуална