Иднината на ентериерот: Луксузни домови без трпезарии

Бидејќи сите живееме брзо, така има сè помалку време за заеднички собири, бидејќи не сите членови на семејството се враќаат од работа, училиште или градинка истовремено. Затоа, трпезаријата се почесто се доближува до кујната, толку многу што понекогаш е поврзана со неа.