Имате стрес? Еве неколку совети кои ќе ви помогнат да го избегнете

Убиецот на 21 век. Стресот. Живееме во едно стресно време, исполнето со динамика, брзо темпо невидено досега. Трка за пари, борба со вирус и што уште не. Сето тоа придонесува за стрес. Некои работи кои ги правите во животот, само ја отежнуваат