Интересни факти за пивото кои секој маж треба да ги знае (1 дел)

Вода? Не, пиво! Можеби еден од најомилените пијалоци на мажите. Сигурно секој се прашува, особено ако не сте фан на пивото, зошто е толку посебно за мажите. Ова се интересни факти за пивото кои секој маж треба да ги знае Еве зошто.