Тест: Дали сте во среќна љубовна врска или во фарса?

Некогаш замислата за љубовта е поголема од што љубовта реално постои, па луѓе остануваат и во врски кои не се здрави и љубовни, само за да не го нарушат идеалот за романтична љубов и среќна врска. Еве неколку критериуми според кои ќе