Каков тип на бизнисмен сте?

Да се биде бизнисмен или прептриемач не е лесно. Некои деловни луѓе се вистински визионери и иноватори. Други се мајстори за пласирање на производ.Колку подобро ги знаете вашите квалитети, слабости, афинитети, таленти или скриени дарби, толку повеќе поуспешно ќе работите. Подобро ќе

4 поедници кои се најпотребни за успешен бизнис тим

Успехот на тимот не зависи само од еден човек. Емил Тедески еден од најголемите бизнисмени на Балканот, вели да ги немав најдобрите во тимот, немаше да го постигнеме овој успех. Не сме ние најпаметни, мора да сфатиме. Тимската работа е од клучно