Како правилно да нанесете дезодоранс или ролон

Дезодоранс, ролон или стик е предвидено да ја неутрализираат миризбата на пот под вашите пазуви. Но за целосна ефикасност постои правило на апликација. Извесно е дека, овие хигиенски препарати се нанесуваат на сува кожа и тоа непосредно по туширањето. Еве што треба