/

Хот дог го скратува животот за 10 минути, еве што го продолжува:

Безалкохолни пијалоци, двојни чизбургер, пица и сланина ви го скратуваат животниот век, но виршлите се најголемиот непријател. Секое парче пица што го јадете може да ви го скрати животниот век за осум минути, но помфритот ќе ви купи повеќе време, тврди новата