/

Знаци дека сте под хроничен стрес и итно ви треба терапија

Можеме да кажеме дека, бидејќи постојат луѓе, постојат и напнати и стресни ситуации. Но, денес се чини дека се среќаваме со поимот стрес повеќе од кога било. Но, често се случува да не сме ни свесни за нашата преоптоварена работа. Затоа, експертите