Започнува продажбата на HUAWEI nova 9 на македонскиот пазар

Од денес, најновиот смартфон на Huawei – претставник на најпопуларната светска серија nova, HUAWEI nova 9, може да се купи директно од локалните партнери на компанијата – Македонски Телеком, А1, Нептун, Сетек, Анхоч и Техномаркет, по препорачана крајна цена од 29.999 денари. HUAWEI