ЛОНДОНСКА ЧАЈАНКА СО ШАМПАЊ ВО ПОПЛАДНЕВНИТЕ ЧАСОВИ НА РАЗОНОДА (II дел)

Денес жителите на британската метропола, пред сѐ дамите, госпоѓите, госпоѓиците и, неизоставно, џентлмените, сакаат да им се посветат на традиционалните вредности, да ги зачуваат, негуваат, одржуваат бидејќи последните неколку години, па и децении, се чини дека младите ги подзабораваат. Секако, работите не треба