Автомобил за вистински џентлмени, 1993 PORSCHE 964 CARRERA RS 3.8

Сон на секој маж. PORSCHE 964 CARRERA RS 3.8. Автомобил, со безвременски дизајн. Нешто кое ретко се сретнува. Ретки се оние кои го поседуваат овој модел, но многу се оние кои го посакуваат.

Овој автомобил е редок и затоа е баран. Произведен е во само 55 модели.

Автомобилската аукција во Pebble Beach, најавува нова рекордна цена за моделот 1993 Porsche 964 Carrera RS 3.8.

Спорт и луксуз со многу нули. Луксуз кој чини 1.5 милиони долари.

Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez
Mike Maez

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Мате Римац, човек со неверојатен претприемачки дух

Leave a Reply

Your email address will not be published.