Американски претседатели кои важеле за мажи со најдобар стил (ФОТО)

Американските претседатели имаат строгост во облекувањето. Никој не се променил. Ретко кој успеал да обезбеди некаква си промена на неговиот стил и да излезе од таа строгост која ја имаат.

Но, сепак има претстедатели кои имале посебен стил. Зошто е тоа така? Пред се поради тоа што стилот е нешто кое не се учи, тоа е карактерна особина. Ноншалантноста, прецизноста, тежината на зборовите, говорот на телото, сето тоа е дел од стилот.

Еве кои се американски претседатели кои имале најдобар стил.

ЏОН КЕНЕДИ

РИЧАРД НИКСОН

ЏИМИ КАРТЕР

БАРАК ОБАМА

ДОНАЛД ТРАМП

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Стилот на македонскиот архитект Пако Радовановиќ

Leave a Reply

Your email address will not be published.