Џентлмен Магазин ТВ – италијанскиот Амбасадор Андреа Силвестри

Се трудиме да ви ги доближиме различните култури и вредности на луѓето од целиот свет. Во новата епизода на Џентлмен Магазин ќе зборуваме со италијанскиот амбасадор Андреа Силвестри кои ќе ни ги доближи џентлменските вредности кои ги носи со себе од убавата Италија.

Дознајте кои без работи Андреа Силвестри не може да го помине денот, каде неговите италијански навики се вкрстуваат со македонската култура. Ќе зборуваме за џентлменските навики во Италија ,како тој ги пренесува во Македонија и дали џентлмените овде и во земјата на љубовта ги носат истите манири.

Не пропуштајте Џентлмен Магазин овој четврток од 20.50 на МРТ1 и уживајте!

Leave a Reply

Your email address will not be published.