Балканскиот Леонардo Дикаприо, Милош Биковиќ, е маж со стил (ФОТО)

Милош Биковиќ, важи за еден од најголемите фраери на балканот, но и до Русија. Овој глумец, кој има потекло од Берово, е најголемиот актер во моментов кој доаѓа од Србија.

Најмногу го паметиме по улогата во Јужни Ветар, каде остави впечаток, но тој е доста популарен и во Русија каде ги полни сите насловни страници.

Милош Биковиќ, освен што изгледа одлично, тој има и беспрекорен стил на облекување. На минатонеделниот настан во Москва, тој покажа како треба да изгледа еден млад џентлмен на црвениот тепих.

Leave a Reply

Your email address will not be published.