БОМБА: Меси си оди од Барселона

Неверојатна вест проструи вечерва. барселона и Меси не постигнаа договор и официјално Меси си оди од Барселона. Ова беше објавено на официјалниот сајт на Барселона.

Ситуацијата е таква поради не можност за исполнување на финансиските услови.

Се очекува да видиме каде Меси ќе заврши следната сезона.

Leave a Reply

Your email address will not be published.