Бред Пит лансира сопствен шампањ

Холивудскиот мангуп Бред Пит, влегува во бизнисот на шампањи. По неговиот колега Џорџ Клуни, кој влезе во бизнисот со алкохол, поточно со текила, сега и Бред ќе се проба.

Знајќи каков мангуп е, да бидеме искрени и го личи.

Fleur de Miraval ќе биде лансиран на 15 октомври. Она што е интересно е што овој шампањ ќе доаѓа само во розе варијанта.

Миравал е бренд на розе вино кој Бред Пит и Анџелина Џоли заедно со фамилијата Перин правеа розе вино со истото име.

Leave a Reply

Your email address will not be published.