Британци кои важат за вистински џентлмени (ФОТО)

Џентлменството се некако се поврзува со Британија со монархијата нивна, дека од таму потекнуваат тие благородни семејства кои имале висок углед во јавноста. Добриот начин на однесување, доброто облекување, и навиките ги става токму на тоа место. Вратете се назад ќе видите дека тие носеле одела, капути, шешири, многу порано, а и биле индустриски револуционер.

Денеска во Британија има сеуште вистински џентлмени, луѓе кои уживаат некаков углед во јавноста. Денеска ќе ви ги прикажеме дел он нив.

Ричард Каринг – Бизнисмен, во модната индустрија, стопанственик

Роланд Руд – Роланд Руд е ПР професионалец кој е основач на Финсбург ПР агенцијата во Британија. Човек со стил, и важи за вистински џентлмен.

Џорџ Озборн – Политичар и уредник. Човек кој негува врвен углед во Англија. Интелегентен и секогаш одмерен

Сер Пол Смит – Британски дизајнер и основач на брендот Пол Смит кој го има насекаде во светот. Харизматичен човек со светски манири кој има големо влијание во Британската мода.

Џереми Кинг – Човек кој важи за еден од најголемите угостители во Британија, кој сеуште го негува британскиот начин на живот, особено кога се работи за услужната дејност и навиките.

Ник Гримшо – ДЈ, радио водител на Радио 1 во Лондон. Лик кој сите го сакаат, не само поради неговиот глас туку и неговото космополитско однесување.

Руфус Норис – директор на Националниот Тетар во Лондон. Човек кој важи за многу моќен во тој свет.

Гај Ричи – режисерот кој сите го сакаат. Човек со посебен стил. Уметник.

Џорџ Бамфорд – бизнисмен сопственик на своја линија за козметика за мажи во Британија. Успешен и секогаш на ниво.

Leave a Reply

Your email address will not be published.