Бритни Спирс “откачи” на Инстаграм (ФОТО)

Една од најпознатите пејачки Бритни Спирс, на Инстаграм започна да става фотки каде е гола. Во последните години постојано е пд притисок на јавноста за нејзините проблеми кои ги има со нејзиниот татко и контролата врз нејзе.

Во последните неколку недели таа објави дека го тужи нејзиниот татко и дека ќе побарува правата да ги има сама за себе.

Бритни Спирс е пејачка која долги години мака мачи со психолошките проблеми. А доказ за тоа е нејзината биполарност како личност. Барем така може да се прочита.

Leave a Reply

Your email address will not be published.