Број еден модна инспирација – Мариано Ди Ваjо (ФОТО)

Кој друг ако не италијанец? Да уште еден италијанец кој е еден од највлијателните личности на Инстаграм. Она што не фацинира кај него е одличниот животен стил кој го води. Покрај неговиот авантуристички дух, Мариано Ди Ваио е човек кој го цени и семејните традиционални вредности.

Важи за голем љубител на екстремните спортови, а особено се забележува дека премногу време посветува и на неговиот стил. Тој е еден од првите светски модни блогери, а преку тоа има заработено доволно финансии со што успеал да развие свој бренд.

Дефинитивно Мариано е маж со стил кој посветува време на секој детал, особено на косата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.