Вечерва во Џентлмен Магазин: Актерот и продуцент Симеон Мони Дамевски и картинг талентот Петар Богатиновски (ВИДЕО)

Ви го најавуваме 51-то издание од Џентлмен Магазин во кое што ќе имаме три генерации на џентлмени.

Еден реализиран и докажан професионалец во својата професија, актерот и продуцент Симеон Мони Дамевски, директор на Филмскиот Фестивал Манаки, другиот е Петар Богатиновски кој со голема брзина го освојува светот, а третиот е нашиот познат поранешен тркач Игор Богатиновски кој е посветен на исполнување на соништата на својот син.

СРЕДА, 27.10.2021, НА МРТ1 ВО 20:45 ЧАСОТ

#бидиџентлмен #негувамедобринавики

ПРОДУКЦИЈА: Фрајдеј Комуникации

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Четвртото издание на изборот за “Мажи на годината” ќе се одржи на 24 Ноември во хотел Double Tree by Hilton Skopje

Leave a Reply

Your email address will not be published.