Вечерва во Џентлмен Магазин: Звонко Херцег, вински експерт и страствен вљубеник во виното (ВИДЕО)

Џентлменството се добрите манири, тие се дел од домашното воспитување. Ако ги воспитуваме децата правилно, ќе имаме многу повеќе џентлмени во иднина.

Денеска, оваа среда, гледајте го новото издание на Џентлмен Магазин во кое што гостин ќе ни биде Звонко Херцег, вински експерт, но пред се страствен вљубеник во виното, кој својата приказна од светот на виното и жестоките пијалаци ќе ни ја пренесе на вистински начин.

СРЕДА, 03.11.2021, НА МРТ1 ВО 18:20 ЧАС

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА:

Leave a Reply

Your email address will not be published.