Ве носиме во Тоскана (ВИДЕО)

Денешната тема е средна Италија, односно околината на Тоскана, областа во која главен збор имаат градовите Сиена и Фиренца. Темата на краткото видео се луксузните вили во Тоскана, голем дел достапни на AirBnB, дел претворено во винарии кои се посебен вид на туризам во оваа област.

Затоа завршете со работните обврски, и додека уживате во кафето прошетајте низ Тоскана.

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.