(ВИДЕО) Веспа, симбол на џентлмените

Среќни сме, и горди, што се повеќе некако се зголемува културата на возењето на Веспи низ Скопје. Тоа е знак дека работите некако како да придвижуваат напред. Уште да поработиме на културата на живеење и ќе бидеме одлични.

По повод роденденот на Веспа кој оваа година прославува 75 години од своето постоење, ние уште минатата година во втората епизода на Џентлмен Магазин направивме еден прилог за овој урбан безвременски мотор.

Уживајте, и инвестирајте во себе, во она што ве исполнува. Негувајте добри навики. Бидете џентлмени.

Leave a Reply

Your email address will not be published.