(ВИДЕО) Вечерва од 20:45 на МРТ1 не ја пропуштајте новата епизода од Џентлмен Магазин

Вечерва во стандарниот термин, не ја пропуштајте новата епизода од Џентлмен Магазин, каде имаме супер гостин, кој ќе ви говори за виното, за тајната која ја носи. Енологот Александр Вучковски е вечерва со Жарко Димоски во едно хедонистичко расположение.

Leave a Reply

Your email address will not be published.