(ВИДЕО) Дознајте повеќе за Филип Поповски или Готвиме со Фичо во Џентлмен Магазин

Кулинарство, џентлменска професија. Многумина сте слушнае за Ентони Борден, за Џејми Оливер, за Гордон Ремзи, професионални готвачи кои се познати надалеку. Но, и ние имаме нешто со кое што може да се пофалиме. Филип Поповски, или Фичо, познат под псевдонимот Готвиме со Фичо, дипломиран правник и магистер по право, кој успешно се снаоѓа во кујната.

Филип е човек кој ќе ве натера да ја засаката храната и да ја гледате со други очи. Пред неколку недели ни беше гостин во Џентлмен Магазин каде со Жаре, зборуваа на многу теми, не само за храната и кулинарството. Нема да ви раскажуваме многу, туку ќе ве оставиме да уживате во целата емисија од Џентлмен Магазин.

https://www.youtube.com/watch?v=8krdCx2lBHo&t=504s

Leave a Reply

Your email address will not be published.