ВИДЕО: Изгубената песна на Фреди Меркјури која ја барале 10 години

Песната на Фреди Меркјури која претходно никој не ја слушнал и која ја барале 10 години, премирено беше пуштена на BBC радиото. „Time Waits For No One“ е песна која прво била наменета за мјузиклот Time.

Оваа песна е напишана од Дејв Кларк од познатата група од 60-тите години, Dave Clark Five.

После потрагата која траела неверојатни 10 години, Дејв успеал да ја најде демо верзијата.

Слушнете ја!

Leave a Reply

Your email address will not be published.