(ВИДЕО) Како да направите врвно кафе дома?

Во последните година и половина, постојано бевме под рестрикции поради корона вирусот, и сеуште сме. Живееме во пандемија која не ни дозволува да живееме како што сакаме, туку како ќе ни кажат. Здравјето пред се секако.

Но, тоа не не спречува да пиеме добро кафе. Еве како да подготвите врвно кафе и дома.

ФОТО: Unsplash

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Како да постигнете се на време

Leave a Reply

Your email address will not be published.