(ВИДЕО) Оваа среда нова епизода од Џентлмен Магазин

“Да го направиме светот подобро место за живеење. Да негуваме добри навики. Бидете џентлмени”.

Новата емисија од Џентлмен Магазин е оваа среда 09.06.2021, а гости… не ви откриваме!

Но, ви гарантираме дека повторно ќе зборуваме со супер гости на одлични теми.

Се гледаме во среда на МРТ 1 од 20:45 часот. #бидиџентлмен #негувамедобринавики #бидиџентлмен​​​​​​​​​​ #негувамедобринавики​

СРЕДА, 26.05.2021- 20:45 часот на МТВ 1 БИДИ ДЕЛ ОД СВЕТОТ НА ЏЕНТЛМЕНИТЕ И АЈДЕ ЗАЕДНО ДА НЕГУВАМЕ ДОБРИ НАВИКИ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.