(ВИДЕО) Погледнете ја целата емисија со Ленин и Татјана Алексиќ

Во 32-то издание од Џентлмен Магазин ве водиме во светот на моторџите со Ленин Јовановски, претседател на Ноќни Волци во Македонија кој ќе не запознае со моторџискиот стил на живот. Зборуваме и со Татјана Алексиќ, прекрасна дама која што ни зборува за вредностите на животот и добрите навики за џентлмените од женска страна. Слушнете и најголемиот глобален хуманитарен мотоциклистички хапенинг “The Distinguished Gentleman’s Ride” за нивното 10-то издание кое ги обединува пасионираните заљубеници на класичните мотоцикли и модата во борбата против машките болести.

#бидиџентлмен​​​​​​​​​​ #негувамедобринавики​​​​​​​​​

Продуцент: Марко Костадиновски Автор: Мартин Костадиновски Водител: Жарко Димоски Извршен продуцент: Слаѓан Јовановиќ Сниматели: Славе Стојановски и Новица Крстиќ Монтажа: Аце Бошковски Продукција: ФРАЈДЕЈ КОМУНИКАЦИИ

Благодарност до Fashion Group Macedoniа, кои се погрижија за изгледот на водителот кој е облечен во брендот Aristoteli Bitsiani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.