(ВИДЕО) Што е џентлменско пиење на вино?

Оваа среда ве носиме во светот на виното. Зборуваме со еден џентлмен кој ја знае приказната на вината на едно друго ниво. Александар Вучковски ќе не научи приказна која секој еден џентлмен мора да ја знае. Бидете со МРТ1 и нашиот џентлмен Жарко Димоски оваа среда од 20:45 часот!

Leave a Reply

Your email address will not be published.