Влатко Стефановски: Животот е многу краток, немаме многу време за поправни испити (ВИДЕО)

Гостин на кој сме особено горди, човек кој неуморно твори и ја развива музиката на едно друго ниво. Гитарист познат насекаде во светот, нашиот, а светски, Влатко Стефановски.

Влатко беше дел од Џентлмен Магазин и со нашиот водител Жарко направија преубав разговор, баш онака џентлменски.

Разговараа на многу теми, емотивно, искрено, отворено.

Разговараа за неговиот живот, промените, за неговиот брат и сопруга кои го напуштија.

Вистински џентлмен од кој може да се научи многу.

Leave a Reply

Your email address will not be published.