Во Џентлмен Магазин денеска гости се Лејлја Рамкоска и Јован Деспотовски (ВИДЕО)

Заедно со Жарко Димоски, повторно ве носиме во светот на добрите навики! Ви го најавауваме 35-то издание од Џентлмен Магазин каде што ќе разговараме со еден успешен и одмерен господин, Јован Деспотовски.

Ќе слушнете и корисни совети за тоа како да го одржувате менталното и физичкото здравје од прекрасната дама, Лејла Рамковска.

Оваа недела ќе се дружиме во четврток на МРТ 1 од 18:15 часот. #бидиџентлмен#негувамедобринавики ЧЕТВРТОК, 24.06.2021- 18:15 часот на МТВ 1

БИДИ ДЕЛ ОД СВЕТОТ НА ЏЕНТЛМЕНИТЕ И АЈДЕ ЗАЕДНО ДА НЕГУВАМЕ ДОБРИ НАВИКИ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.