Врвна изведба на безвременскиот класик Delilah на Жарко Димоски (ВИДЕО)

Ги оживуваме безвременските класици со Жарко Димоски и Џентлмен Магазин. Овој пат ви ја претставуваме Delilah од Том Џонс. Култна песна.

Жарко Димоски ја изведе на свој моќен начин. Уживајте.

Leave a Reply

Your email address will not be published.