Германски модни брендови кои мора да ги знаете

Германија како земја е позната по тоа што и оди на сите полиња, без разлика дали е индустријата, спортот или пак модата. ОK, кај модата не дека им оди баш, бидејќи сандали и чорапи не се баш во мода.

Сите добро го знаете брендот Адидас, но покрај него Германците имаат да се пофалат и со доста други интересни модни брендови. Во продолжение најпознатите 7 модни брендови кои вреди да ги знаеме.

Adidas

Beastin

Closed

A Kind Of Guise

Jil Sander

Mykita

Boulezar

ФОТО: Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.