Гледајте Џентлемен Магазин денеска од 17:45 на МТВ1 (ВИДЕО)

Џентлмен Магази, првиот ТВ магазин за џентлмени кај нас, кој промовира добри навики и негува култура на однесување, поради Европското првнество и настапот на Македонската Фудбалска Репрезентација, наместо во Среда од 20:45 ќе се емитува во Четврток од 17:45 на МТВ1.

По завршување на Европското, се враќаме во стариот термин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.