Голем број на посетители на првиот ден од Garage Sale во Ramstore mall

Вчера започна најголемиот традиционален шопинг настан кај нас, Garage Sale во Ramstore Мall. На првиот ден од Garage Sale посетителите имаа можност да искористат вистинска распродажба, многу попусти и да ги одберат омилените производи од огромниот асортиман во сите продажни објекти во Ramstore mall.

golem-broj-na-posetiteli-na-prviot-den-od-garage-sale-vo-ramstore-mall-01.JPG

Можноста да пазаруваат до 70% попусти во своите омилени локали, буквално ги натера посетителите уште од самото отворање да дојдат во својот омилен Рамстор Мол. Огромен број на посетители дојдоа на првиот ден  од Garage Sale во Рамстор Мол. Можноста да ги искористат први огромните попусти и да ја искористат први шансата да купуваат од големата и богата понуда на разни производи, направи Рамстор Мол да биде вистинско место за шопинг лудило.

golem-broj-na-posetiteli-na-prviot-den-od-garage-sale-vo-ramstore-mall-02.JPG

Не ја пропуштајте можноста да ги искористите големите попусти, неверојатната распродажба во Ramstore Mall трае до 18 август.

golem-broj-na-posetiteli-na-prviot-den-od-garage-sale-vo-ramstore-mall-03.JPG

Ramstore Mall ги почитува сите мерки и препораки за заштита од корона вирусот. Уживајте во безбеден шопинг во Ramstore Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published.