Дали знаете која Хрватица има најсекси Инстаграм профил во моментов?

За време на корона, најголемиот дел од времето го поминуваме на социјалните мрежи, особено на Инстаграм. Сега е момент да станете инфлуенсер. Или пак не.

Регионално гледано, анализирајки ги Инстаграм профилите на тема секси девојки, дефинитивно може да заклучиме кој е најсекси профил на Инстаграм во моментов во Хрватска.

Тоа е профилот на моделот Ведрана Ботиќ – Vekive.

Иако работи за една од најголемите модни агенции во Милано, оваа Хрватица не може да се одвои од родниот Сплит и околните острови во тој дел на јадранот.

Нејзиниот профил на Инстаграм е лудило.

© Gentlemanmagazin / Фото: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.