Дали знаете по што е познат стилот на мажите од Њујорк?

Ах… Њујорк, Њујорк. Сонот на секој човек. Градот кој никогаш не спие. Градот кој е мелница, и ако те повлече кон себе, никогаш нема да можеш да излезеш. Њујорк е космополитски град, главен град на светот.

Мажите во Њујорк, имаат посебен стил и начин на живот. Секогаш се дотерани, знаат да изгледаат елегантно од сабајле до доцните вечери. Таму важи она правило, излегуваш во 7 часот наутро, се враќаш дома во 12 часот навечер.

Њујорк има слични временски услови како и кај нас. Затоа нивниот стил особено прилега за нашите услови. Њујоркчаните имаат длабоки плакари, со облека за сите услови. За снег, за топлите лета, за ветер, за дожд. Знаат да искомбинираат нешто што ќе се носи цел ден. На работа, па на пијачка, па се до заглавување до доцна во ноќта. Сакаат брендови, но не се преоптеретени, носат чино панталони, Oxford маички, и одлично носат словеита облека.

Нивниот стил е навистина беспрекорен. Погледнете.

МОЖЕБИ ЌЕ ВЕ ИНТЕРЕСИРА: Како да се облечете како вистински Њујоркер (ФОТО)

Leave a Reply

Your email address will not be published.