Дејан Лилиќ: Немав рол модели, но исклучително го почитувам Ненад Стојановски, беше вистински џентлмен (ВИДЕО)

Дејан Лилиќ, нашиот познат глумец, беше гостин во Џентлмен Магазин, и зборуваше со Жаре за убавите работи, за џентлмените, за неговиот живот, за рол моделите како и за навиките.

Во почетокот на разговорот, Дејан зборува за џентлмените, каде вели дека во животот немал рол модел, но Ненад Стојановски бил човекот кој важел за вистински џентлмен во театарот. Од големите светски имиња ги истакнува Даниел Деј Луис и Дензел Вашингтон, кои важат за вистински џентлмени.

Сака рокенрол, сака да го започне денот со насмевка, и позитивна енергија, и гушкање со неговото семејство.

Погледнете го целото интервју со Дејан Лилиќ за Џентлмен Магазин.

Leave a Reply

Your email address will not be published.