Дејан Пројковски гостин во Џентлмен Магазин (ВИДЕО)

Оваа среда, на првиот ден од септември, гостин во Џентлмен Магазин е Дејан Пројковски. Режисер кој негува добри навики. Професионален во секој аспект. Признаен од Скопје, до Белград, Загреб, Сараево, и каде уште не.

Бидете со нас и негувајте добри навики.

ПОГЛЕДНЕТЕ: Столе Димитриевски гостин во Џентлмен Магазин

За да ги гледате сите емисии од Џентлмен Магазин направете SUBSCRIBE на нашиот YouTube канал.

Leave a Reply

Your email address will not be published.